OM OS

S-F-Hus-logo-50pctForsamlingshuset blev åbnet helt tilbage i 1898, og har stort set siden fungeret som et traditionelt forsamlingshus.

 I en kortere periode  nogle år tilbage fungerede forsamlingshuset som nøglehus, altså på selvbetjeningsbasis, men er indtil for nyligt drevet  ved hjælp af af en tilknyttet forpagter, Siden 2020 har det været "Jack & Annemonen" ved forpagterparret Anne Zuber og Jack Chmeis, men som nu stopper. 


Huset er stadig ejet af foreningen Solrød Forsamlingshus med en stærk og aktiv bestyrelse. Udover at sikre en økonomisk forsvarlig drift også arbejder den også hårdt på at løfte både de fysiske rammer og at gøre plads til kultur og liv i huset.

I løbet af de sidste 10 år har bestyrelsen fået foretaget en kraftig renovering, der bl.a. har indbefattet lukning af huller i mure og tag. Vi har desuden fået malet begge sale og indgangsparti, så de fremstår lyse og venlige. Ydermere har vi fået slebet og lakeret gulvene i begge sale. Og endelig er toiletterne blevet renoverede. Endvidere er der foretaget  rydning af hele parkeringspladsen og asfaltering. Som det var meningen, har det givet flere og bedre parkeringsforhold.

Siden 2022 er huset blevet yderligere istandsat med installation af varmepumper og med nye energibesparende vinduer i salen. Begge dele har bidraget til at sænke energiforbruget til opvarmning betragteligt.

 Huset er særdeles velegnet til private selskaber med op til 100 personer, og private selskaber har typisk været konfirmationer, runde fødselsdage, bryllupper samt begravelsesarrangementer. Forsamlingshusets køkken kan også anvendes i det daglige til mad ud af huset, f.eks. kantineordninger m.m.

 

Men derudover er huset perfekt som ramme for folkelige / kulturelle arrangementer.