Ny forpagter Jack & Annemonen

Vores nye forpagter pr. 1.februar 2020 er Jack & Annemonen ved Anne Zuber og Jack Chmeis.

Der blev skrevet kontrakt med Jack & Annemonen 15. jan 2019.

 Café Mormor Skriver under

Anne og Jack fra Jack&Annemonen Skriver under

Mette skriver under

Mette Kisling fra forsamlingshusets bestyrelse skriver under.

Jack & Annemonen - der dengang hed Café Mormor - siger om sig selv:

”Vi brænder for at drive forretning under følgende motto: Hygge, hjerte og hjemmebag. Vi brænder for, at historien lever videre i dag, at vores kultur og nærvær til hinanden ikke går bort. Vi ønsker at samle mennesker til at kikke hinanden i øjnene og skabe relationer og samvær over hjemmelavet mad, mad der er lavet fra bunden. 

 Vi skaber en fantastisk atmosfære omkring os. Vi giver noget af os selv i form af god service, nærvær, øjenkontakt, smil og omsorg for vores gæster - det vil blot kræve at vi bare tager os selv med på job. De sidstnævnte egenskaber er ikke noget der kan til læres, enten har man ellers har man ikke - vi har det!

 I Solrød forsamlingshus vil vi drive både Café, afholde selskaber og sende mad ud af huset. Café driften skal ose af historie med den gode traditionelle hjemmelavet mad. Vi vil udsmykke huset i gammel stil i form af interiør af ting fra flere årtier tilbage. Skabe et rum der i sig selv næsten er en rejse i tidens kultur for indretning, der skal ose af varme og hygge. Udsmykningen i sig selv vil bringe minder frem for gamle, få unge til at spidse ører og lytte til de gode gamle dage og skabe samtaler. Vi vil samle landsby og omegn til fællesspisning i form af dagens ret. At samle unge og gamle under ét tag, at skabe fællesskab - nærhed, at gøre en forskel, det skal være det nye sort ... vi har alle så meget at give til hinanden, hvis bare vi tager os tid.”

 

Jack & Annemonen taler også om atDiverse kulturelle arrangementer er på tegnebrættet. Vi ønsker at være mødestedet hvor landsbyens borgere kan samles over kultur og fritid. At inviterer diverse foredrags holdere til at komme på besøg

og også at  

”Der skal afholdes "Dinner & Dance." Dinner & Dance … med en times danseundervisning og fri dans med blandet evergreen musik, bar og hygge til ’Askepot taber skoen og må ile hjem’ kl. 24:00”.