OM OS

S-F-Hus-logo-50pctForsamlingshuset blev åbnet helt tilbage i 1898, og har stort set siden fungeret som et traditionelt forsamlingshus.

 

I en kortere periode  nogle år tilbage fungerede forsamlingshuset som nøglehus, altså på selvbetjeningsbasis, men drives nu ved hjælp af af en tilknyttet forpagter. Pr. 1.februar 2020 tiltrådte forpagterparret Anne Zuber og Jack Chmeis med deres firma "Jack & Annemonen",  og de har en god portion erfaring med café-drift - samt en stor portion ideer til hvordan man indretter forsamlingshuset med hyggeligt interiør. 


Huset er stadig ejet af foreningen Solrød Forsamlingshus med en stærk og aktiv bestyrelse. Udover at sikre en økonomisk forsvarlig drift også arbejder den også hårdt på at løfte både de fysiske rammer og at gøre plads til kultur og liv i huset.

I løbet af de sidste 10 år har bestyrelsen fået foretaget en kraftig renovering, der bl.a. har indbefattet lukning af huller i mure og tag. Vi har desuden fået malet begge sale og indgangsparti, så de fremstår lyse og venlige. Ydermere har vi fået slebet og lakeret gulvene i begge sale. Og endelig er toiletterne blevet renoverede.

Et andet færdiggjort projekt er rydning af hele parkeringspladsen og asfaltering. Som det var meningen, har det givet flere og bedre parkeringsforhold.