OM OS

S-F-Hus-logo-50pctForsamlingshuset blev åbnet helt tilbage i 1898, og har stort set siden fungeret som et traditionelt forsamlingshus.

 

I en kortere periode  nogle år tilbage fungerede forsamlingshuset som nøglehus, altså på selvbetjeningsbasis, men drives nu ved hjælp af af en tilknyttet forpagter. Pr. 1. november 2018 tiltrådte forpagter, Jens Janniche, der har erfaring fra mad-branchen: han har tidligere arbejdet som slagter og kok.  Desværre - for forsamlingshuset - har han fået nyt job  pr. 1. november 2019 og fratræder derfor. Bestyrelsen vil naturligvis arbejde hårdt på snarest muligt at finde en afløser på forpagterposten. 


Huset er stadig ejet af foreningen Solrød Forsamlingshus med en stærk og aktiv bestyrelse. Udover at sikre en økonomisk forsvarlig drift også arbejder den også hårdt på at løfte både de fysiske rammer og at gøre plads til kultur og liv i huset.

Det første projekt var at rydde og isolere loftet, samt opgradere køkkenet med ikke mindre end 18 paller køkkenudstyr, reoler ovne, kaffemaskiner osv.

Det sidste nye tiltag er en kraftig renovering, der bl.a. har indbefattet lukning af huller i mure og tag. Vi har desuden fået malet begge sale og indgangsparti, så de fremstår lyse og venlige. Ydermere har vi fået slebet og lakeret gulvene i begge sale. Og endelig er toiletterne blevet renoverede.

Et andet færdiggjort projekt er rydning af hele parkeringspladsen og asfaltering. Som det var meningen, har det givet flere og bedre parkeringsforhold.